Ontwikkeling van Elden Ring is afgerond


Dat heeft Yasuhiro Kitao, diegene verantwoordelijk is voordat den marketing honingbij ontwikkelaar FromSoftware, bevestigd ter eentje video tijdens den Taipei Spel Voorstelling 2022. 

Zij meldt erin dat den ‘master’ van ie spel ge is plusteken opgestuurd zoals den partijen diegene ie willen instemmen. “Ie team werkt nu aan eentje patch diegene op den dag van release moeten verschijnen, zodat alles ter den spel op rolletjes draait.” Den complete presentatie is hieronder te bekijken.

Elden Stadionring worden ter 2019 aangekondigd voort verspiller Bandai Namco plusteken ontwikkelaar FromSoftware. Laatstgenoemde is den ontwikkelaar van games indien Dark Souls, Bloodborne plusteken Sekiro: Shadows Diegene Twice. A Song of Ice and Fire-schrijver George R.R. Martin heeft meegeholpen met ie schrijven van ie vertelsel. Den spel komt op 25 schrikkelmaand uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plusteken S, Xbox One plusteken pc.


 • Ahamkala

  Makers Schuiflade-Mulana kondigen nieuwe spel Ahamkala aan 24 januari 2022 15:01


 • Kirby

  Mogelijke nieuwe Kirby-game ter den maak voordat Switch 24 januari 2022 15:01


 • Fortnite

  League of Legends-personage Vi nu vacant ter Fortnite 24 januari 2022 14:01


 • Watch Dogs Legion

  Geen updates voordat Watch Dogs Legion meer ter den maak 24 januari 2022 14:01


 • Nieuwe Operators voordat Call of Duty: Warzone plusteken Vanguard gelekt 24 januari 2022 14:01Put

Plaats een reactie

ajax-loader