PlatinumGames-spel Sol Cresta komt in februari uit


Den spel had werkelijk staart vorig klas uit willen komen, maar worden waarna uitgesteld zonder dat er ene nieuwe releasedatum worden gegeven. Tussentijds heeft den ontwikkelaar den nieuwe releasedatum bekendgemaakt via ene livestream. Den spel komt uit op PlayStation 4, Nintendo Switch plus pc plus gaat 39,99 euro kosten.

Sol Cresta moeten dezelfde klassieke gameplay voortduren mits spirituele voorgangers Moon Cresta plus Terra Cresta. Ie spel worden ter 2020 mits 1 aprilgrap aangekondigd onderbrak PlatinumGames, maar daarna bleek ie onvervalst ter ontwikkeling te zijn. 

PlatinumGames is beroemd van games mits Bayonetta, Nier: Automata plus Astral Chain. Den studio werkt zowel aan Babylon’s Fall, dat ter maart uit moeten komen, plus Bayonetta 3, dat ergens dit klas gepland staan.


 • Ahamkala

  Makers Schuiflade-Mulana kondigen nieuwe spel Ahamkala aan 24 januari 2022 15:01


 • Elden Ring

  Ontwikkeling van Elden Stadionring is gecompleteerd 24 januari 2022 15:01


 • Kirby

  Mogelijke nieuwe Kirby-game ter den maak voordat Switch 24 januari 2022 15:01


 • Fortnite

  League of Legends-personage Vi nu vacant ter Fortnite 24 januari 2022 14:01


 • Watch Dogs Legion

  Geen updates voordat Watch Dogs Legion meer ter den maak 24 januari 2022 14:01Wel

Plaats een reactie

ajax-loader