Rainbow Six Extraction staat zichzelf in de weg


Rainbow Six Extraction verknalt den proloog behoorlijk. Er is nul systeem van den spelwereld of ie vertelsel. Den spel gooit jou na eentje kort filmpje zomaar te eentje eerste missie, zonder werkelijke ontmoeting met den Operators of den vijanden. Er is opeens eentje virusuitbraak plus jij bent piemel van eentje team dat zoals den uitbraak moeten wegens ‘research te doet’ (lees: den verschillende levels te spelen). Hier zijn trouwens opeens ruimtewezens. Welslagen hé! 

Diegene missie, eentje vr-simulatie, dropt jou daarenboven te eentje van den uiterst inspiratieloze omgevingen van ie spel. Natuurlijk, den tutorial is redelijk effectief. Maar jeetje, ie had welnu met iets meer versiering gemogen. Voordat eentje spel diegene op Spel Pass staat, plus diegene om veel mensen ‘gewoon maar even gedownload’ gaat wordt, gaat Extraction welnu héél nonchalant wegens met ie verwijderen plus verleiden van nieuwe toneelspelers.

rainbow six extraction

Traditionele co-op-game

Ie ironische is dat den spel dit welnu minus of meer goedmaakt, exclusief moeten jou dan welnu eventjes volharden. Den gunplay is televisiekanaal mits te Rainbow Six Siege intact hevig was plus den missiestructuur telt vrij veel liggen, waardoor jou dezelfde levels te principe best lang kunt blijven herspelen. Ie is slechts den vraag of mensen zover komen, want zoals medegedeeld doet Extraction er weinig aan wegens jou vanaf ie eerste uur van diegene potentie te overtuigen.

Den opzet is op papier simpel. Te Extraction gangpad jou uiteenlopende levels, vaak panden, diegene overwoekerd zijn om eentje soort buitenaardse schimmel plus verschillende soorten ruimtewezens. Den levels zijn wijd plus verticaal gelaagd plus zul jou meermaals doorlopen op verschillende moeilijkheidsgraden, natuurlijk voordat betere beloningen zoals betere gear plus andere Operators.

Jouw kunt den spel spelen met maximaal twee andere toneelspelers, ofschoon kun jou zowel te jou eentje om den levels heen. Dat laatste raden wij noch aan. Rainbow Six Extraction is manifest eentje co-op-game diegene ie moeten hebben van tactisch samenspel. Daarheen ligt zowel den sterkte plus eentje vitaal stukje van den fun. Jouw kunt doelwitten markeren plus dient samen punten te verwering, dan welnu aan te vallen. Te dat opzicht lijkt den spel uit plus toe op den Terrorist Hunt-modi uit oude Rainbow Six-games.

Rainbow Six Extraction is manifest eentje co-op-game diegene ie moeten hebben van tactisch samenspel. 

Rainbow Six Extraction wetenschap eentje zeer vermakelijk twist. Zo bepaal jou vanaf level – dat bestaat uit trio doelen diegene oplopen te moeilijkheidsgraad – zelf hoeveel doelen jou wilt behalen. Indien jou na twee doelen (plus den ermee verweven segmenten van eentje level) haast geen levensbalk meer overheen hebt, kun jou besluiten wegens eentje helikopter te te roepen plus te vluchten. Jouw behoudt dan jou ervaringspunten. Ga jou voorts, dan kun jou exponentieel meer ervaringspunten verdienen.

Diegene balans is wieg plus dat blijft-ie zowel. Den mogelijkheden wegens jou leven (vergankelijk) aan te vullen te den levels zijn zeer beperkt, plus den rush van nipt eentje missie behalen terwijl jou nauwelijks nog leven overheen hebt, is hevig lekker. Daarbij zijn den doelen, diegene triviaal zijn plus dus vanaf level rouleren, behoorlijk verschillend. Zo moeten jou somwijlen eentje wetenschapper redden, eentje veel bommen planten of eentje biopt nemen van eentje vijand of den schimmel. Ie is best slim dat den spel gevarieerd aanvoelt.

rainbow six extraction

Keuzes

Extraction dwingt jou zowel steeds andere Operators te schiften. Na eentje missie zijn Operators veelal eventjes uitgeput. Sterker nog, mits jou Technicus tijdens eentje missie ‘ie loodje legt’ (lees: opgeslokt wordt om den schimmel), dien jou straks terug te gaan zoals ie level wegens diegene Technicus te redden. Stap dan kun jou hem of haar weer usances. Dit is eentje effectieve methode wegens jou bezig te vasthouden, ofschoon is ie somwijlen zowel balen. Overheen plus toe wil jou namelijk gewoon met jou favoriete Technicus spelen.

Rainbow Six Extraction inhouden welnu meer van zulke keuzes. Keuzes waarvan wij snappen waarom zij zijn geïmplementeerd, maar of den spel er zowel waarlijk leuker van wordt, is eentje tweede.

Den levels zijn zeker na eentje flink vuurgevecht bijvoorbeeld bezaaid met eentje soort zwarte smurrie diegene jou loopsnelheid drastisch verlaagt. Den drab dwingt jou traag te zijn, maar somwijlen ben jou vooral op den onderbouwing aan ie vuren plus slaan wegens den smurrie weg te vuren. Dat is televisiekanaal zo ‘wieg’ mits ‘t klinkt. Overheen vertragen gesproken: zowel den voortgang te ie spel gaat redelijk langzaam. Ie toestaan meerdere uren voordat jou eigenlijk ie instinct hebt dat jou Technicus huis wordt. Op zichzelf noch hevig, maar aldaar ie start ofschoon noch sterk is, werkt eentje traag progressiesysteem dan bepaald noch mee.

Den buitenaardse tegenstanders zijn behoorlijk snugger. Dat is vermakelijk, want zij flanken graag plus komen somwijlen uit ie niets op jou uit sprinten. Welnu zetwerk wij vraagtekens honingbij hun uitwendig. Dat doet wij noch snel, maar ie voelt haast nep Ubisoft zelf zowel noch meer wist hoe zij parasitaire ruimtewezens vorm moesten geven. Dat resulteert te eentje twee tegenstanders diegene ontploffen, eentje twee aliens diegene kunnen sluipen plus voorts vooral Humanoids diegene uit eentje sciencefictionepos zoals verkiezing toeschijnen te zijn weggelopen.

Ie vertelsel van den spel is daarenboven non-existent, terwijl den spel jou weliswaar tussenfilmpjes laat zien diegene den levels aan mekaar rijgen. Iemand kijkt dan moeilijk te den camera, waarschijnlijk terwijl diegene te eentje helikopter zit, onderweg zoals eentje andere uitbraak. Ie zullen welnu. Den spel inhouden verder eentje uitgebreide index met lore, maar ie universum van Extraction is veel te oppervlakkig wegens ie oplezen van zoveel tekst te verantwoorden.

Rainbow Six Extraction Protean Smoke

Flow

Den negatieve ondertoon van dit recensie komt vooral omdat wij steeds ie instinct kregen dat Rainbow Six Extraction zichzelf te den weg zit. Voorts hebben wij onzerzijds welnu stevig met den unieke opzet vermaakt. Er zit meer potentie te ie missiesysteem dan wij na eentje twee uur spelen hadden verwachten. Plus zowel den gameplay is waarlijk vermakelijk, zowel op den lange termijn.

Indien jou dit spel te co-op speelt, dien jou eigenlijk samen te werken. Den omgevingen zijn lekker vernietigend plus ie behalen van missiedoelen is honingbij vlagen oprecht synoniem. Daarbij zijn den potjes lekker kort, waardoor jou er vlot meerdere achter mekaar kunt spelen. Voorts leunt den handeling op alles watten Siege was maakt, dus mits jou wilt uitproberen met gadgets plus geweren, kun jou met Extraction prima den diepte te.

Weliswaar pakt noch ieder concept even was uit. Dat is onbevredigend, want mits jou eenmalig te den flow van Extraction zit, betreft ie hier eentje vermakelijke plus totdat op zekere hoogte frisse co-op-shooter. Wij vragen onzerzijds exclusief uit hoeveel mensen dat mee gaan krijgen, want eentje matig start plus eentje slepend progressiesysteem promoten ongeacht eentje generiek uitwendig noch bepaald mee wegens den gemiddelde speler daarvan te overtuigen.

Rainbow Six Extraction is nu uit op pc, Xbox Series X plus S, Xbox One, PlayStation 5 plus PlayStation 4. Den spel staat zowel op Xbox Spel Pass.

Laatste reviews op Gamer.nl:


 • Epilogue GB Operator

  Epilogue GB Technicus is meer dan eentje Spel Boy-speler voordat jou pc 18 januari 2022 10:01


 • maker of War draait prima op pc, maar welnu met frisse tegenzin 12 januari 2022 17:01


 • HP Omen Blast-headset is geen onverdeeld success 02 januari 2022 10:01


 • Scuf Instinct

  Den Scuf Instinct Xbox-controller is eentje kerks controller voordat teveel strafbaar 26 december 2021 10:12


 • The Gunk

  The Gunk is geen troep, maar zowel noch eigenlijk slim 24 december 2021 11:12Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader