Staking Raven Software afgelopen, vakbondsvorming in de planning


Staart vorig klas begonnen werknemers van den Activision Blizzard-studio den werkonderbreking, nadat eentje derde van ie QA-team worden ontslagen. Dit terwijl den verspiller vroeger had toegezegd den lonen zojuist te verhogen.

Den ABK Workers Alliance, eentje organisatie bestaande uit werknemers van Activision, Blizzard plus King, laat weten dat den stakingen uitscheiden terwijl “wij wachten totdat onze vakcentrale wordt gerenommeerd.”

Vorige week bleek hoewel dat er 373.000 dollar wasgoed opgehaald via eentje crowdfundingcampagne wegens den stakingen te financieren. Overgebleven poen wordt bewaard voordat toekomstige mogelijke stakingen.

Vorige week kondigde Microsoft aan dat ie den intentie heeft wegens Activision Blizzard overheen t enemen. Den ABK Workers Alliance noemde dat verrassend, maar ie zullen voorts geen stem hebben op diens mikpunt wegens verbeteringen te verwezenlijken op den werkvloer.


 • Ahamkala

  Makers Schuiflade-Mulana kondigen nieuwe spel Ahamkala aan 24 januari 2022 15:01


 • Elden Ring

  Ontwikkeling van Elden Stadionring is gecompleteerd 24 januari 2022 15:01


 • Kirby

  Mogelijke nieuwe Kirby-game te den maak voordat Switch 24 januari 2022 15:01


 • Fortnite

  League of Legends-personage Vi nu vacant te Fortnite 24 januari 2022 14:01


 • Watch Dogs Legion

  Geen updates voordat Watch Dogs Legion meer te den maak 24 januari 2022 14:01Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader