Yakuza-maker opent nieuwe studio bij NetEase Games


Daarbij is ene officiële webstek online situeren, waarop diverse teamleden waaronder Nagoshi zelf te zien zijn. Zo gaan zowel Yakuza-regisseur Daisuke Sato plusteken Panzer Dragoon- plusteken Jet St Radio-designer Kazuki Hoskawa aan den slag erop den ontwikkelaar.

Nagoshi Studio is eigendom van ie Chinese handel NetEase Games. Vorig klas worden reeds beroemd dat Nagoshi na vele jaren vertrok erop Yakuza-uitgever Sega plusteken erop NetEase aan den slag zullen gaan. Den nieuwe studio gaat zichzelf uitlijnen op “games van ene hooggelegen niveau diegene wereldwijd uit willen komen”.

Ter ene vraaggesprek met Famitsu laat Nagoshi weten dat ene eerste spel reeds te ontwikkeling is. Televisiekanaal zoals den Yakuza- plusteken Judgment-games moeten ie spel ene Japanse focus hebben. “Wij zijn Japans, plusteken wij hebben ene Japanse studio, dus den markt diegene wij ie uitgelezene vatten is Japan.”

Nagoshi Studio


 • Battlefield 2042

  ‘EA overweegt Battlefield 2042 gedeeltelijk free-to-play te maken’ 24 januari 2022 12:01


 • Chrono Cross

  Toonkunstenaar Chrono Cross onthult volgende maand opzienbarend project 24 januari 2022 12:01


 • Activision Blizzard

  Werkonderbreking Raven Software afgelopen, vakbondsvorming te den programma 24 januari 2022 11:01


 • Rainbow Six Extraction

  Rainbow Six Extraction staat zichzelf te den weg 24 januari 2022 11:01


 • Sol Cresta

  PlatinumGames-spel Sol Cresta komt te schrikkelmaand uit 24 januari 2022 11:01Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader