Atari komt met game gebaseerd op arcadeklassieker Breakout


Te ie spel willen toneelspelers – televisiekanaal zoals ter den klassieker – met eentje kogeltje studeren ter levels mollen. Den spel inhouden daarbij moderne graphics plusteken diverse power-ups, evenals eentje soundtrack van toonkunstenaar Megan McDuffee, vooral vertrouwd wegens haar gezegend soundtrack van River City Girls.

Toneelspelers staat eentje eindeloze arcademodus evenals vijftig uitdagende levels te wachten. Daarbij zijn er leaderboards wegens scores met andere toneelspelers te vergelijken plusteken vermag den spel plaatselijk ter co-op gespeeld wordt. 

Breakout: Recharged komt op 10 sprokkelmaand uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plusteken S, Xbox One, Nintendo Switch, Steam, Epic Games Store plusteken den Atari VCS, eentje console van Atari diegene vorig klas is gelanceerd.


 • Mogelijke collectie met Gears of War-remasters ter den maak 25 januari 2022 15:01


 • Star Wars Jedi: Fallen Order

  Respawn plusteken EA geven eerste details overheen trio nieuwe Strak Wars-games 25 januari 2022 15:01


 • Illustratie van een Nvidia-gpu in een laptop.

  Nvidia krijgt overname van Arm mogelijk weliswaar noch voordat mekaar 25 januari 2022 15:01


 • Horizon Forbidden West

  ‘Horizon Forbidden Westelijk geven meer vrijheid tijdens verkennen spelwereld’ 25 januari 2022 14:01


 • Grand Theft Auto 5

  Modder maakt Grand Theft Automaat 5 speelbaar op Spel Boy 25 januari 2022 14:01Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader