Nvidia krijgt overname van Arm mogelijk toch niet voor elkaar


Volgens Bloomberg krijgt Nvidia ie noch voordat mekaar wegens mededingingsinstanties diegene monopolies willen voorkomen te overtuigen van den acquisitie. Bloomberg claimt dat Nvidia tijdelijk aan vrouwen heeft permitteren weten dat ie verwachten dat den overeenkomst noch doorgaat. 

Er is wereldwijd kritiek geuit op den mogelijke overname. Zo worden ter den Verenigde Staten eentje rechtszaak gestart tegen den overname plusteken is den Europese Makelaarsprovisie sinds vorig najaar zowel eentje research begonnen. Nvidia zullen vanwege den overname van Arm concurrenten kunnen benadelen, aldaar zij zelf zowel chips van ie winkelbedrijf tradities voordat hun producten.

Nvidia liet ter september 2020 weten van project te zijn wegens den chipmaker Arm – dat onder andere chips voordat den meeste smartphones plusteken den Switch maakt – voordat 40 miljard dollar te kopen. Er werden waarna achttien maanden ingeruimd wegens den overeenkomst te vastmaken. Zowel Nvidia mits huidige Arm-eigenaar SoftBank veiligheidsfunctionaris publiekelijk dat zij nog welnu hopen dat den acquisitie vanwege vermag gaan.


 • Mogelijke collectie met Gears of War-remasters ter den maak 25 januari 2022 15:01


 • Star Wars Jedi: Fallen Order

  Respawn plusteken EA geven eerste details overheen drietal nieuwe Strak Wars-games 25 januari 2022 15:01


 • Breakout: Recharged

  Atari komt met spel gebaseerd op arcadeklassieker Breakout 25 januari 2022 15:01


 • Horizon Forbidden West

  ‘Horizon Forbidden Westelijk verstrekken meer vrijheid tijdens verkennen spelwereld’ 25 januari 2022 14:01


 • Grand Theft Auto 5

  Modder maakt Grand Theft Wagen 5 speelbaar op Spel Boy 25 januari 2022 14:01Put

Plaats een reactie

ajax-loader