Servers pc-versies Dark Souls-games offline gehaald vanwege exploit


Den servers van Dark Souls Remastered, Dark Souls 2 plus Dark Souls 3 zijn op pc offline gehaald, waardoor alle vormen van multiplayer ter den spellen op dit ogenblik verzaken. Op consoles zijn den servers welnu online.

Ie gaat wegens ene zogenaamde ‘remote code execution’-exploit diegene is gevonden wegens ene hacker plus tijdens ene livestream worden getoond. Ermee zullen hackers ter potentie toegang kunnen krijgen totdat den pc van ene speler. 

Reddit-bezoeker Jonientz meldt dat den anticheatsoftware voordat den Dark Souls-games, Blue Sentinel, tussentijds is bijgewerkt zodat den exploit noch meer toepasbaar is. Wanneer den servers weer online gaan is noch beroemd.


 • Ahamkala

  Makers Lade-Mulana kondigen nieuwe spel Ahamkala aan 24 januari 2022 15:01


 • Elden Ring

  Ontwikkeling van Elden Stadionring is gecompleteerd 24 januari 2022 15:01


 • Kirby

  Mogelijke nieuwe Kirby-game ter den maak voordat Switch 24 januari 2022 15:01


 • Fortnite

  League of Legends-personage Vi nu vacant ter Fortnite 24 januari 2022 14:01


 • Watch Dogs Legion

  Geen updates voordat Watch Dogs Legion meer ter den maak 24 januari 2022 14:01Put

Plaats een reactie

ajax-loader