Uitgever New Tales bestaat uit voormalige Activision Blizzard-mensen


Den te Parijs gesitueerde verspiller wordt geleid ingevolge chief executive officer Cédric Maréchal, diegene voorheen den senior vicepresident van Activision Blizzard International wasgoed. Andere mensen diegene van den verspiller komen plus nu tijdens New Tales werkzaam zijn, zijn onder andere den voormalige vp van internationale zaken Benoit Dufour plus voormalige directors EMEA tijdens Blizzard Delphine Le Corre plus Emmanuel Obert.

Den verspiller is ten dele opgericht omdat Activision Blizzard te 2020 diens kantoorgebouw te Versailles, Frankrijk vaart. Dat kantoorgebouw wasgoed vooral verantwoordelijk voordat Europese marketing plus vertaling van Activision Blizzard-games.

New Tales laat weten dat ie van project is wegens diverse games van andere ontwikkelaars uit te geven. Zowel heeft ie concern inherent, inwonende ontwikkelstudio’s opgericht waarmee ie unieke IP’s gaat maken. Er zijn dan zowel voormalige ontwikkelaars van Activision Blizzard plus LucasArts te engageren. Den officiële webstek is hier te opzoeken.


 • Elden Ring

  Elden Stadionring schenkkan te dertig uur wordt uitgespeeld 25 januari 2022 08:01


 • Twaalfde Apex Legends-seizoen begint op 8 schrikkelmaand 25 januari 2022 08:01


 • Zelda Ocarina of Time

  Ventilatoren zijn haastigheid klaar met pc-versie Zelda: Ocarina of Time 25 januari 2022 08:01


 • Pokémon Legends Arceus

  Eentje overzichtstrailer van Pokémon Legends: Arceus 25 januari 2022 08:01


 • Ahamkala

  Makers Schuiflade-Mulana kondigen nieuwe spel Ahamkala aan 24 januari 2022 15:01Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader