Verspilde XP-boosts in Halo Infinite worden niet vergoed


Ie probleem zit hem ter toneelspelers diegene eentje (betaalde) XP-boost hebben ingezet plus kort daarna serverproblemen ervaarden, waardoor den XP-boost ter feite verspild is. Eentje tijdelijke XP-boost is namelijk noch gebaseerd op speeltijd, maar gaat ter zodra iemand hem inschakelt – ongeacht of den spel vervolgens gespeeld wordt of noch.

Op Reddit deelde iemand eentje uitkomst dat den persoon heeft ontvangen van den klantenservice achter den spel. Daaruit blijkt dat er geen vervanging voordat den verspilde XP-boost wordt gegeven. Welnu wordt benadrukt dat den servers van Halo Infinite weer zoals behorend werken. Ie zullen dus veilig willen zijn wegens den XP-boost weer te gewoontes.

Toneelspelers zijn logischerwijs noch vrolijk met dit uitkomst. Den algemene trend is dan zowel dat den methode waarop XP-boosts werken aarden zullen willen wordt. Wanneer XP-boosts ge opkomen tijdens ie spelen van potjes, zullen dit probleem zichzelf noch voordoen.


 • Ahamkala

  Makers Schuiflade-Mulana kondigen nieuwe spel Ahamkala aan 24 januari 2022 15:01


 • Elden Ring

  Ontwikkeling van Elden Stadionring is gecompleteerd 24 januari 2022 15:01


 • Kirby

  Mogelijke nieuwe Kirby-game ter den maak voordat Switch 24 januari 2022 15:01


 • Fortnite

  League of Legends-personage Vi nu vacant ter Fortnite 24 januari 2022 14:01


 • Watch Dogs Legion

  Geen updates voordat Watch Dogs Legion meer ter den maak 24 januari 2022 14:01Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader