Lancering Halo Infinite succesvolste ooit binnen de franchise


Dat heeft Microsoft-baas Satya Nadella tijdens eentje gesprek met investeerders permitteren weten. Den spel is tijdelijk doorheen meer dan twintig miljoen mensen gespeeld. Zowel den free-to-play multiplayer indien den betaalde singleplayercampagne verschenen staart vorig klas op Xbox-consoles, pc plus Spel Pass.

Microsoft kondigde daarnaast zowel aan dat 2021 eentje recordjaar wasgoed qua omzet voordat den Xbox-divisie. Er worden eentje omzet van 16,28 miljard dollar verkrijgen, eentje stijging van 17,7 procent ten opzichte van ie klas ervoor. Ie handelsbedrijf herbevestigde zowel dat er tijdelijk meer dan 25 miljoen abonnees van Xbox Spel Pass zijn. Microsoft gaf welnu aan dat den verdiensten gebaseerd op verkoper van games van derde partijen is gezakt.


 • PSN trophy

  Trophies voordat PS4-games werden kort indien ‘PS3’ gelabeld op PSN 26 januari 2022 10:01


 • Life is Strange: Remastered Collection

  Eerste gameplay van Life is Strange: Remastered Collection 26 januari 2022 10:01


 • Blizzard

  Blizzard werkt aan survivalgame gebaseerd op nieuwe IP 26 januari 2022 10:01


 • ‘Call of Duty: Warzone 2 komt louter op current-gen consoles plus pc uit’ 26 januari 2022 10:01


 • Call of Duty: Modern Warfare

  ‘Drietal komende Call of Duty-games verschijnen op PlayStation’ 26 januari 2022 10:01Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader