Trophies voor PS4-games werden kort als 'PS3' gelabeld op PSN


Enkel den Trophies van PS5-games werden onberispelijk weergegeven – PS4-games lieten ie PS3-logo zien. Den onjuist worden kort daarna weer aarden onderbrak Sony. 

Hoewel dit niets hoeft te bezegelen, heeft ie den speculatie overheen den potentie dat PS3-games backward verenigbaar wordt aangewakkerd. Gamers speculeren dat Sony aanpassingen doet aan diens platforms wegens dit te realiseren, plusteken dat den onjuist ginds onderdeel van wasgoed.

Vorige week verschenen er namelijk reeds eentje tal PS3-games op den PlayStation Store, terwijl diegene officieel helemaal noch te koop zijn. Er gaan reeds geruime tijdstip geruchten dat Sony eentje uitgebreider systeem voordat backward compatibility gaat aankondigen, nadat er eentje patent is gevonden diegene ginds op zullen wijzen. Zowel gaan er geruchten overheen eentje mededinger voordat Xbox Spel Pass waar oudere games gespeeld mee kunnen wordt. Dit zullen den codenaam Spartacus dragen plusteken PlayStation Plus plusteken PlayStation Now samenvoegen.


 • Halo Infinite

  Lancering Halo Infinite succesvolste uiteindelijk hierbinnen den franchise 26 januari 2022 10:01


 • Life is Strange: Remastered Collection

  Eerste gameplay van Life is Strange: Remastered Collection 26 januari 2022 10:01


 • Blizzard

  Blizzard werkt aan survivalgame gebaseerd op nieuwe IP 26 januari 2022 10:01


 • ‘Call of Duty: Warzone 2 komt eenzaam op current-gen consoles plusteken pc uit’ 26 januari 2022 10:01


 • Call of Duty: Modern Warfare

  ‘Trio komende Call of Duty-games verschijnen op PlayStation’ 26 januari 2022 10:01Put

Plaats een reactie

ajax-loader